(0)

Košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.

O Misiji Ljepote

Svjesni smo da je u današnje vrijeme tržište preplavljeno mogućnostima za educiranje i ponudom brendova i alata koje nakon završenih edukacija možete koristiti, pa smo upravo zbog toga odlučili sve navedeno okupiti na jednom mjestu. Zašto?       

Vrlo jednostavno, zato jer su znanje koje posjedujemo, i izvrsnost brenda koji zastupamo, dovoljno jaki argumenti da dođete k nama i steknete nova znanja ili proširite postojeća, te da u svom radu strankama omogućite tretmane sa dermatološki i oftalmološki ispitanim proizvodima.

Pitate se o kojem je to brendu riječ?

Tvrtka Misija ljepote je davne 2016. odlučila pokrenuti svoje kotačiće, i svoje povjerenje odlučila dati španjolskom brandu Thuya Professional line, iz Barcelone.

 Što ih čini prepoznatljivima na tržištu:

1.  posjeduju vlastiti laboratorij, što znači da svi proizvodi prolaze kroz rigorozne provjere i testiranja, i tek nakon odobrenja Ministarstva zdravstva se puštaju u promet

2.  visoka rentabilnost proizvoda (primjerice proizvodi za Brow lift i Lash lift svojim pakiranjem od 15ml omogućit će Vam da napravite oko 70 tretmana)

3.  širok raspon boja običnih i trajnih lakova (svaki trajni lak ima svoj ekvivalent u običnom laku), trajnosti običnih lakova i do 30 dana (provjereno i ispitano na svim našim kllijentima kroz sva ova ljeta – „Cross my heart and hope to die“!) :)

 

I naravno, least but not last, niže možete vidjeti tko se to skriva iza cijele te priče Misije ljepote

O Sonji i Mariji

Marija Kartela – Majstor kozmetičar, Majstor pediker, vodi uspješan obrt „Kozmetički studio Paola“ već dugih 17 godina, 

uz koji je stekla sva znanja i iskustvo u području rada noktiju, pedikura, tretmana lica, depilacija i mnogo drugih

tretmana i nesebično će Vam ga prenijeti!

O Sonji i Mariji

 Sonja Trampus - Brand manager, koordinator poslova i edukacija, tehničar/edukator za Brow lift, Lash lift i Threading.

Bilo da želite koristiti naše proizvode u svojim salonima, proširiti svoje horizonte putem naših edukacija i seminara ili postati dio našeg tima i zajedno s nama surađivati, stvarati nove ideje, postati naši partneri, kontaktirajte nas putem našeg kontakt obrasca, s veseljem očekujemo Vaš upit.

Vaša Misija ljepote